Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Φιλεντέμ - εισαγωγικό

Αγαπημένοι μου φίλοι, έστησα αυτό το ιστολόι για να μπορούμε να μοιραζόμαστε ό,τι θέλουμε διαδικτυακά (μακριά από φέησμπουκ και τα τοιαύτα), καθώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε συχνά στην πλατεία: χωριό μας πλέον είναι η υφήλιος.

Το "Φιλεντέμ", πέρα από αγαπημένο τραγούδι είναι και λέξη που με παραπέμπει τόσο στο "φίλος" όσο και στην "Εδέμ" - εξ ου κι ο τίτλος του ιστοτόπου μας. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις εικασίες γύρω απ'την ετυμολογία του ομώνυμου τραγουδιού, αλλά και ν'ακούσουν και 2-3 όμορφες εκτελέσεις του, σας παραπέμπω στο σχετικό δημοσίευμα του "REBET CAFE".

Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι να αξιοποιήσουμε τον χώρο που μας δίνεται εδώ είναι απλός... Όποιος θέλει να αναρτήσει κάτι (κείμενο, εικόνα, μουσική, οτιδήποτε), μου το στέλνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση filedem παπάκι mail τελεία com και το αναρτώ, ή μου το δίνει όπως αλλιώς τον βολεύει. Αν κάποιος από εσάς θέλει να μπορεί να προσθέτει υλικό απευθείας στον ιστότοπο, ας μου στείλει ένα μήνυμα στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση. Μέσω του "blogger.com" που μας φιλοξενεί, θα του στείλω τη σχετική άδεια δημοσίευσης (εφόσον είναι φίλος, εννοείται).

Άντε, με το καλό ;)


3 σχόλια:

  1. Καλή σου τύχη στην επιστροφή στον "μαγικό" κόσμο του ίντερνετ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη μου, σ' ευχαριστώ για την πρωτοβουλία σου αυτή και για την ευκαιρία που μου δίνεις να συμμετάσχω σε ένα κοινό χώρο που κατασκεύασες και να μοιραστώ με σένα και με τους δικούς σου εμπειρίες, ιδέες, πλάκες, υλικό, συναντήσεις και γνωριμίες. Προτείνω να αναρτήσουμε όλοι μία τουλάχιστον φωτογραφία όταν πρωτοεισερχόμαστε στο blog για να δώσουμε μία γεύση προσώπου στον άψυχο κυβερνοχώρο που μας αναλογεί (Εγώ θα την έχω δώσει προηγουμένως σε φωτογράφο να τη ρετουσάρει καλά).
    Άντε, καλή αρχή και... όπου μας βγάλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί όχι; Δεν μιλάω για το ρετουσάρισμα, εκτός εάν αυτό αποσκοπεί στην προστασία της ιδιωτικής σου ζωής. Αλλά, όποιος θέλει, μπορεί να μου στείλει μια φωτογραφία του και να φτιάξω μια ξεχωριστή σελίδα εντός του σάιτ. Αντί φωτογραφίας, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν (ως εναλλακτικές λύσεις) εικόνες τύπου "προφίλ", σαν κι αυτήν που συνοδεύει το σχόλιο του ΙωάννηΚ, λίγο πιο πάνω. Πλάι στη φωτογραφία (ή στην εικόνα) του καθένα που το επιθυμεί, μπορεί να μπει κι ένα σχόλιο, μια σύντομη αυτοπαρουσίαση, μια εφήμερη σκέψη, ή κάτι άλλο παρεμφερές. Γιατί όχι και κάποιος υπερσύνδεσμος σε ιστότοπο του ιδίου ή σε κάτι άλλο. Ανά πάσα στιγμή, όποιος θέλει, μπορεί να αλλάζει το σχετικό κείμενο (ή και την εικόνα), είτε απευθείας μέσω της πλατφόρμας μπλόγκερ (στείλτε μου αίτηση για την σχετική πρόσκληση σ'αυτή την περίπτωση), είτε στέλνοντάς μου σχετικό μήνυμα στο filedem παπάκι mail τελεία com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή